Ben jij benieuwd naar de nieuwste recruitmentsoftware? Wil je weten welke tooling jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie kunnen boosten? Meld je dan gratis aan voor de 6e editie van Recruitment Tech Demo_Day op donderdag 9 juni in Utrecht.

Naast meer dan 30 recruitment tech leveranciers uit binnen- en buitenland is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ook aanwezig. Op onze stand laten we je graag onze e-learnings zien en vertellen we je over al onze opleidingen. Want alleen met goed opgeleide recruiters, haal je het beste uit jouw recruitmentsoftware naar boven!

Kom je langs op onze stand en doe je mee aan onze prijsvraag? Dan ga jij er misschien wel met de hoofdprijs vandoor: een e-learning naar keuze! 🏆

Meld je tot en met 26 mei gratis aan. Tot 9 juni in Utrecht!

Demo_Day

Recruitment Tech Event

Op donderdag 9 juni vindt niet alleen het gratis event Demo_Day plaats, maar ook de 7e editie van hét inspiratie-event over recruitmenttechnologie: het Recruitment Tech Event. Waarom je nog snel een ticket voor het Recruitment Tech Event moet kopen voordat 27 mei het last minute tarief in gaat, lees je onderstaand:

1. Keynote Award-winnaar YoungCapital

Tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni verzorgt YoungCapital een keynote over de virtuele vestiging van de toekomst. Chantal Janse en Daniel Visser lichten onlangs in een podcastinterview vast een tipje van de sluier. “We zien de voordelen van conversational automation om dat door de hele candidate journey te verweven. We hebben een case waarin we kandidaten na sollicitatie binnen een uur aan een baan hebben geholpen,” zegt Visser. “Het gaat ons er ook juist om dat recruiters het waardevolle werk kunnen doen”, voegt Janse toe. “Waar krijgen mensen energie van, waar kunnen zij het verschil maken?”

2. Keynote tech expert Jarno Duursma

Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen stelt Jarno Duursma. Maar in de snel digitaliserende wereld blijft persoonlijk contact en de menselijke maat de doorslaggevende factor voor succes te zijn. In zijn afsluitende keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 neemt Jarno Duursma je in sneltreinvaart mee in hoe we in een wereld die snel digitaliseert toch de menselijke maat kunnen behouden.

3. Hosts Annemarie van Campen & Teddy Dimitrova

In 2020 was Annemarie van Campen al host van de online editie van het Recruitment Tech Event. Teddy Dimitrova heeft in 2021 de online edities van Demo_Day Europe en Demo_Day Nederland gepresenteerd. Dit jaar leiden ze het Recruitment Tech Event samen. Annemarie als centrale host op het podium en Teddy die de interactie met de zaal in goede banen leidt.

Nog meer redenen? Je leest het in dit artikel. 

Andere interessante blogs

Header - gen z

5 verrassende inzichten voor iedereen die generatie Z wil werven

/
De generatie die nu de arbeidsmarkt op komt is compleet anders dan de vorige generatie. In deze blog delen wij een aantal inzichten. 
Header - recruitmentvideo's

3 types recruitment video die jij kunt inzetten

/
Er zijn veel mogelijkheden om video in te zetten voor jouw recruitment. In deze blog noemen we drie types, waaronder een werkgeversvideo.
blog-schaarste

Recruiters blijven extreem schaars

/
Recruiters blijken enorm schaars te zijn, meldt recent onderzoek. Is er nog wel hoop voor wie op zoek is naar recruiters?
Header Referral

Hoe zet je een referral programma op?

/
Het is verstandig om goed na te denken over de opzet van je referral programma. Waarom en hoe? Dat lees je in deze blog.
Header-WhatsApp

5 voordelen van WhatsApp gebruiken in je werving

/
Bellen vinden kandidaten tegenwoordig al snel een struikelblok. WhatsApp kan dan een oplossing zijn. Maar wat zijn precies de voordelen van WhatsApp in je werving en selectie? In dit artikel benoemen we er 5. 

Win een gratis e-learning!

/
Win een gratis e-learning tijdens Demo_Day op donderdag 9 juni.
Header - werkgeluk

De relatie tussen werkgeluk en employer branding

/
Dit artikel beschrijft de relatie tussen werkgelukkige medewerkers en de kracht van het werkgeversmerk. Beiden worden door elkaar versterkt.
Header- STAP

Mbo’ers, dertigers en zorgmedewerkers staan vooraan in de rij bij STAP-budget

/
Tijdens de tweede aanvraagperiode voor het STAP-budget was, net als tijdens de eerste ronde, het budget binnen een mum van tijd op.
Header BAMC of LAMC

Bootcamp of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie?

/
Twijfel je tussen de bootcamp- of leergang arbeidsmarktcommunicatie? In deze blog hebben wij de verschillen voor je op een rijtje gezet.