Ben jij benieuwd naar de nieuwste recruitmentsoftware? Wil je weten welke tooling jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie kunnen boosten? Meld je dan gratis aan voor de 6e editie van Recruitment Tech Demo_Day op donderdag 9 juni in Utrecht.

Naast meer dan 30 recruitment tech leveranciers uit binnen- en buitenland is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ook aanwezig. Op onze stand laten we je graag onze e-learnings zien en vertellen we je over al onze opleidingen. Want alleen met goed opgeleide recruiters, haal je het beste uit jouw recruitmentsoftware naar boven!

Kom je langs op onze stand en doe je mee aan onze prijsvraag? Dan ga jij er misschien wel met de hoofdprijs vandoor: een e-learning naar keuze! 🏆

Meld je tot en met 26 mei gratis aan. Tot 9 juni in Utrecht!

Demo_Day

Recruitment Tech Event

Op donderdag 9 juni vindt niet alleen het gratis event Demo_Day plaats, maar ook de 7e editie van hét inspiratie-event over recruitmenttechnologie: het Recruitment Tech Event. Waarom je nog snel een ticket voor het Recruitment Tech Event moet kopen voordat 27 mei het last minute tarief in gaat, lees je onderstaand:

1. Keynote Award-winnaar YoungCapital

Tijdens het Recruitment Tech Event op 9 juni verzorgt YoungCapital een keynote over de virtuele vestiging van de toekomst. Chantal Janse en Daniel Visser lichten onlangs in een podcastinterview vast een tipje van de sluier. “We zien de voordelen van conversational automation om dat door de hele candidate journey te verweven. We hebben een case waarin we kandidaten na sollicitatie binnen een uur aan een baan hebben geholpen,” zegt Visser. “Het gaat ons er ook juist om dat recruiters het waardevolle werk kunnen doen”, voegt Janse toe. “Waar krijgen mensen energie van, waar kunnen zij het verschil maken?”

2. Keynote tech expert Jarno Duursma

Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen stelt Jarno Duursma. Maar in de snel digitaliserende wereld blijft persoonlijk contact en de menselijke maat de doorslaggevende factor voor succes te zijn. In zijn afsluitende keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2022 op 9 juni 2022 neemt Jarno Duursma je in sneltreinvaart mee in hoe we in een wereld die snel digitaliseert toch de menselijke maat kunnen behouden.

3. Hosts Annemarie van Campen & Teddy Dimitrova

In 2020 was Annemarie van Campen al host van de online editie van het Recruitment Tech Event. Teddy Dimitrova heeft in 2021 de online edities van Demo_Day Europe en Demo_Day Nederland gepresenteerd. Dit jaar leiden ze het Recruitment Tech Event samen. Annemarie als centrale host op het podium en Teddy die de interactie met de zaal in goede banen leidt.

Nog meer redenen? Je leest het in dit artikel. 

Andere interessante blogs

Header-arbeidsmarktgedreven loopbaanprof

Dit is waarom elke coach zou moeten kiezen voor een arbeidsmarktgedreven aanpak

/
Arbeidsmarktgedreven loopbaanprofessionals zijn de oplossing voor de huidige krapte. In dit artikel lees je waarom en hoe jij er een wordt!
Header - geboortejaar STAP

Zo zag het geboortejaar van het STAP-budget eruit

/
Op 1 maart 2022 heeft de overheid het STAP-budget in het leven geroepen. Wij blikken terug op het geboortejaar van deze subsidie.
header- recruitment

Beginnend recruiter? Deze 3 tips van een expert mag je niet missen!

/
Onze docent Dorien Waasdorp heeft talloze tips voor beginnende recruiters die je niet mag missen. Welke dat zijn lees je in dit artikel.

Dit zijn de 5 meest gelezen berichten van het jaar 2022

/
Het jaar 2022 zit er weer op. Tijd voor een terugblik naar onze meest gelezen artikelen van dit jaar.
Header - verloopcijfers

Download rapport 'Verloopcijfers 2022'

/
Download hier het rapport 'Verloopcijfers 2022'
Header nieuwe tarieven

Nieuwe tarieven per 1 januari 2023

/
Vanaf 1 januari 2023 hanteren wij nieuwe tarieven voor onze trainingen. In dit artikel vind je de nieuwe tarieven en lichten we je de reden van deze prijswijziging toe.
Header - verzuim

Ziekteverzuim bereikt recordhoogte van meer dan 5%

/
Als organisatie kun je veel doen om langdurige uitval te voorkomen. Wil je weten hoe? De tips lees je in dit artikel.
Header - 10 recruitment trends 2023

Download Whitepaper '10 belangrijkste recruitment trends voor 2023'

/
Download hier de gratis whitepaper '10 belangrijkste recruitment trends voor 2023'
Header- Sint

Je bent nooit te oud om te leren

/
Je bent nooit te oud om te leren, dus waarom laat je jezelf niet op een e-learning trakteren? Profiteer tot 6 december van 25% korting.