Het is de hamvraag voor iedere drukbezette professional. Wat is dringend en wat is nou echt belangrijk? Dringende zaken komen heel nadrukkelijk uw leefwereld binnen en vereisen directe aandacht. Belangrijke zaken leveren een bijdrage aan uw voornaamste taken en doelstellingen op de langere termijn. De keuze lijkt eenvoudig. Maar hoe gaat het in de praktijk?

Interne klant bedienen

Bent u HR- of amc-professional en bent u daarnaast bovendien verantwoordelijk voor de werving van nieuw talent voor uw organisatie? Dan herkent u vast de situatie dat een vacaturehouder met een  dringend verzoek komt een vacature te vervullen. Vanzelfsprekend wilt u er alles aan doen om uw interne klant tevreden te stellen en zo gauw mogelijk een geschikte kandidaat aan te trekken. Tegelijkertijd vraagt ook uw eigen prioriteitlijst uw directe aandacht. Hoe maakt u de juiste keuze?

Blijf zelf aan het stuur

Als u het slim aanpakt, kan het één prima samengaan met het ander. Met een paar handige tips en een helder stappenplan kunt u uw wervingsproces effectiever en efficiënter inrichten. Hierdoor bent u in staat met minder tijd een beter wervingsresultaat te behalen. En wordt u niet geleid door de ‘waan van de dag’, maar blijft u zelf aan het stuur.

Slimmer werven met minder tijd

In de workshop Slimmer werven met minder tijd ontdekt u hoe u werving op een goede manier in kunt passen in de rest van uw werkzaamheden en hoe u hoe u uw schaarse tijd optimaal kunt benutten om succesvol te kunnen werven. De workshop vindt plaats op dinsdag 13 november in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Docente is Marjolein van Braam Morris, arbeidsmarktcommunicatieadviseur en coach/trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.