Vroegboekkorting voor de WintercourseHet jaar 2012 belooft een spannend jaar te worden op de arbeidsmarkt.  Ontdekken hoe u juist dan uw doelgroepen bereikt, aantrekt én bindt aan uw organisatie? Dat kan tijdens de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie.

Roerige arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is in geen tijden zo roerig geweest. Met een stijgende werkloosheid aan de ene kant en een groeiend aantal vacatures aan de andere kant. Dat stelt bijzondere eisen aan arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met de juiste kennis en tools kunt u juist in deze tijden als werkgever het verschil maken. En dat is precies wat de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie u biedt.

Arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z

De Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie vindt plaats van 1 t/m 3 februari 2012. In een intensieve training van 2,5 dag ontdekt u alle aspecten van het vakgebied. Van personeelswerving tot online recruitment, van employer branding en employee relationship management tot strategie. Met een kleine groep deelnemers en binnen een informele sfeer gaat u uitgebreid in op de theorie. Aan de hand van actuele voorbeelden en cases maakt u vervolgens steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van uw collega-deelnemers.

Heeft u belangstelling voor deze Wintercourse? Download geheel vrijblijvend onze brochure Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie.  Hierin kunt u alles lezen over het programma, de docenten, de ervaringen van deelnemers en de kosten.

Beslis snel

Wilt u deelnemen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Wie vóór 31 december a.s. inschrijft, profiteert namelijk van 10% vroegboekkorting. En heeft u nog opleidingsbudget voor 2011? Wij kunnen u desgewenst nog voor dit jaar een factuur sturen.