Tijdens dit video-interview gaan we in gesprek met Dorien Waasdorp. Dorien is werkzaam als trainer, interim HR Adviseur, spreker en trouwambtenaar. Zij is verbonden als trainer aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en verzorgt o.a. incompany opleidingen en is hoofddocent van de Leergang Recruitment. We gaan met haar in gesprek met betrekking tot deze leergang.

Voor wie is de Leergang Recruitment bedoeld?

"De Leergang Recruitment is bedoeld voor mensen die professioneler willen worden in het recuitmentvak. Maar ook voor HR professionals die recruitment in hun portefeuille hebben."

Wat kan ik verwachten van de leergang?

"Als recruiter heb je misschien niet alle tools in handen en weet je misschien nog niet altijd alles. Wij gaan je helpen om juist veel meer bagage te krijgen om die professionele gesprekspartner te zijn."

Wat zijn de belangrijkste learnings?

"Wat je gaat leren tijdens de Leergang Recruitment zijn een aantal zaken:

  • Na afloop kan je een goede vacature intake doen met de hiring manager
  • Maar ook echte goede doelgroepgerichte vacatureteksten schrijven zodat je veel betere kandidaten gaat vinden
  • We gaan heel veel searchen en zoeken naar kandidaten
  • Die we daarna gaan verleiden met onze speciale technieken
  • En die gaan we spreken
  • En we gaan het ook nog hebben over candidate experience"

Wie zijn de docenten?

"Onze docenten zijn praktijkprofessionals die op dit moment werkzaam zijn in het recruitmentvak waardoor ze alle ins en outs aan jou als deelnemer kunnen vertellen."

Wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers?

"Als je kijkt naar de ervaringen van eerdere deelnemers dan zie je dat zij gegroeid zijn in hun vak als recruiter:

  • Ze zijn een betere gesprekspartner voor de hiring manager
  • Ze krijgen andere (seniore) functies toegewezen
  • En ze zijn echt vakvolwassen geworden"

De Leergang Recruitment scoort een 8,3 op de onafhankelijke website Springest, lees hier de leuke en enthousiaste ervaringen van onze 'oud'deelnemers.

Ook een vakvolwassen recruiter worden?

Maandag 7 oktober start alweer de zesde Leergang Recruitment. Tijdens deze leergang ga je tijdens 2x twee dagen met een eigen groep (jouw ‘klasje’) het leerproces in van recruitment. De andere deelnemers worden dan ook jouw ‘peers’ om tijdens en na de opleiding mee te blijven sparren op het gebied van recruitment. Je vergroot je netwerk tijdens en na de opleiding. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >> Natuurlijk kan je bij vragen of voor opleidingsadvies ook altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hieronder de volledige video