We kunnen ons goed voorstellen dat jij je afvraagt wat de gevolgen zijn van Corona voor deelname aan onze opleidingen en of je nog met een gerust hart in kunt schrijven. Het korte antwoord daarop is: JA! Net als de rest van Nederland, heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zoveel als mogelijk tegen te gaan en elkaar gezond en veilig te houden.

Onze fysieke opleidingen zijn nu Corona - proof

In de afgelopen tijd zijn wij hard aan de slag te gaan om onze opleidingen en seminars in aangepaste vorm aan te bieden. Vanaf 1 juni vinden onze opleidingen plaats in de vorm van 1,5 meter sessies. Hoe? Wij hebben een gloednieuwe trainingsruimte in Het IndustrieGebouw (HIG) in Rotterdam speciaal hierop ingericht. In deze ruimte kunnen wij weer real life trainingen, opleidingen en workshops geven en toch de 1,5 meter afstand garanderen. Meer leren over onze 1,5 Meter Sessies? Klik hier.

Wat kan je verwachten van onze 1,5 Meter Sessies?

Naast het garanderen van de 1,5 meter, nemen we meer maatregelen om om de verspreiding van Corona tegen te gaan. We reinigen de opleidingsruimtes hygiënisch voor en na de training, zorgen voor genoeg handgel, er zijn looproutes en lunches worden apart voor deelnemers bereid en uitgeserveerd (vanzelfsprekend afgesloten). Uiteraard hanteren we meer maatregelen en deze kun je hier lezen.
Ondanks deze maatregelen kan je erop rekenen dat we ook de vertrouwde gezelligheid, learnings, lachen en een nieuw netwerk die je kan verwachten bij de Academie garanderen. Maar, nu wel op 1,5 meter afstand 😉

Kan ik me gewoon inschrijven voor een opleiding of seminar?

Ja zeker! Al onze trainingen gaan door en wij nemen de maatregelen om de verspreiding van Corona tegen te gaan uiterst serieus. Je kunt je dus gewoon blijven inschrijven voor alle trainingen die wij in 2020 geven.

Benieuwd naar onze andere opleidingen? Bekijk hier het complete overzicht:

Nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit. Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen of wanneer je opmerkingen hebt rondom corona.