Woensdag 29 oktober werd de Leergang Arbeidsmarktkennis najaar 2014 officieel afgesloten. Tijdens deze derde dag van de Leergang ontvingen alle aanwezige deelnemers hun welverdiende certificaat van docent Marjoleine van den Broek en medeoprichter en docent Geert-Jan Waasdorp.

Succesvol

De docenten kijken terug op een succesvolle eerste leergang. Op 1 oktober zijn ze van start gegaan met 13 enthousiaste deelnemers. Reden van totstandkoming was de vraag en behoefte uit de markt. "Het voor de cursisten praktisch bruikbaar maken van arbeidsmarktinformatie was voor zowel de docenten als de cursisten een mooie uitdaging." verklaart docent Marjoleine van den Broek. "We hebben gewerkt met actuele cases van de cursisten waardoor kennis en vaardigheden die geleerd zijn in de cursus meteen voor de praktijk bruikbaar zijn gemaakt."

Start leergang voorjaar 2015

Op woensdag 4 maart 2015 start de 2e editie van de Leergang Arbeidsmarktkennis. Deze leergang bestaat uit 3 bijeenkomsten waarin de arbeidsmarktinformatie op macro-, meso- en microniveau wordt besproken. Deze wordt doorvertaald naar concrete cases waarin oefening en de praktijk centraal staan om de stof te leren kennen en beheersen. Inschrijven is al mogelijk.

Trots op certificaat

Op bovenstaande foto staan de deelnemers aan de Leergang Arbeidsmarktkennis najaar 2014.
Van links naar rechts: Maaike Kooter, Fred Wittelings, Erik den Hertog, Dennis von Bergh, Jorg Duursma, Geert-Jan Waasdorp (docent), Floor van Delden, Joke Agterbos, Lesley Bravenboer, Mandy den Drijver, Bas De Vries en Luc Brouwer.