Even toe aan een gezellig teamuitje in de zon om met frisse kennis en motivatie het najaar in te gaan? Heb je de escape rooms, diners en quizzen wel gezien? Dan heb je aan het Festival Recruitment in de Zon op 27 augustus niet alleen een inspirerende dag, maar ook een teambuildende dag. Neem drie collega's mee en ontvang één gratis ticket. Die 25% korting én unieke ervaring laat je niet zomaar aan je voorbij gaan, toch?!

Festival Recruitment in de Zon

De zomer is bij uitstek dé periode om je weer op te laden en klaar te maken voor het najaar. Samen met je collega's blik je terug op de afgelopen trends en ontwikkelingen in het wervingsvakgebied. Tegelijkertijd denkt je afdeling alvast na over de verwachtingen voor 2020. Zeker weten dat je niks over het hoofd ziet? Geef jouw kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie dan een (vitamine)boost! Het Festival Recruitment in de Zon maakt jou en je collega's startklaar voor het najaar. Onderwerpen als Google for Jobs, vloggen, bloggen, employer branding, candidate journey, referral recruitment en nog veel meer komen aan bod.

Programma

Kom met collega's en doe een berg ervaringen op door in gesprek te gaan met experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Per uur worden zes workshops aangeboden en je kan immers niet overal tegelijk zijn. Wissel de workshops met je collega's af en praat elkaar tijdens de borrel bij! Hieronder vind je een schematisch overzicht van de diverse workshops die op het programma staan. Klik op deze link als je meer wilt weten over de inhoud van de workshops en de sprekers.

Groepskorting

Teamuitje in de zon? Ja! Het Festival Recruitment in de Zon staat voor de deur. Kom je met 4 personen, dan mag de 4e collega helemaal gratis deelnemen. Schrijf hiervoor samen in en kies bij inschrijving van de 4e persoon bij de actiecodes voor groepskorting en dan komt het tarief op 0 te staan.

Tot de 27e!

Bekijk de video

Eerst een indruk krijgen van het Festival Recruitment in de zon? Bekijk de video en kom alvast in zomerse arbeidsmarktcommunicatie en recruitment sferen.