Recent is 'De Stand van Werven' gestart, het jaarlijkse onderzoek naar de prioriteiten van professionals in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Verwacht je dit jaar meer aandacht voor employer branding of juist minder? En welke kanalen ga je hiervoor inzetten? Worden referral en onboarding dit jaar prioriteiten? En waarmee denk je de directie het meest te kunnen overtuigen?

De peilstok in het vak

Zomaar een paar vragen uit de vragenlijst van de vorige editie van 'De Stand van Werven, het onderzoek waarmee wij jaarlijks de peilstok in het recruitmentvak steken. Dit onderzoek heeft als doel om tot een totaalbeeld te komen van het arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vakgebied in 2023. Onder andere op het gebied van trends & ontwikkelingen, prioriteiten, hoe werven werkgevers, de effectiviteit van wervingskanalen, het gebruik van (informatie) technologie, leiders en influencers en internationaal werven. De resultaten worden gebruikt  voor onder andere een whitepaper, infographics, webinars en onze trainingen.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen en als eerste inzage in de resultaten

Doe mee aan dit onderzoek door het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen beslaat maximaal 12 minuten van jouw tijd en inspireert je meteen voor jouw plannen het komende jaar. Daarna heb je de mogelijkheid om nog een aantal vragen over Werf& te beantwoorden. Dit is optioneel.
Als dank voor je deelname krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Daarnaast maak je kans op één van de volgende mooie prijzen:

  • 3x opleidingsvoucher voor een (online) opleiding aan de Academie van Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v. € 300,- (geldig t/m 31 december 2023)
  • 3x vrijkaart voor Werf& Live op 16 mei t.w.v. € 395,-
  • 3 x vrijkaart voor Festival Recruitment in de Zon t.w.v. € 295,-

Vul direct de vragenlijst in

Wil je meedoen aan het onderzoek? Vul dan direct de vragenlijst in. Wens je de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wil je tevens kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst jouw e-mailadres in. Het invullen van jouw e-mailadres is niet verplicht. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

De Stand van Werven 2021

Het onderzoek 'De Stand van Werven 2021' nog even terugkijken? Deze kan je hier downloaden.