In de huidige arbeidsmarkt is het een grote uitdaging om talent te verrassen, verleiden en te verbinden. Continue focus op goede arbeids­markt­communicatie vanuit jouw organisatie is daarbij dan onontbeerlijk. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft deze gratis 5-daagse ontwikkeld om je daarbij op weg te helpen.

Indien je nog geen of weinig ervaring hebt met arbeids­markt­communicatie is deze vijfdaagse Arbeidsmarktcommunicatie ideaal voor jou. In onderstaande video vertelt Martijn Hemminga hier meer over.

Schrijf je gratis in

PS: ontvang je geen mail? Kijk dan ook even in je spambox!

Programma

Na aanmelding ontvang je 5 opeenvolgende werkdagen een mail met arbeidsmarktcommunicatie informatie. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Dag 1: Werving
Dag 2: Employee relationship management
Dag 3: Employer branding
Dag 4: Verbinding
Dag 5: Arbeids­markt­communicatiestrategie

Na deze 5 dagen weet jij hoe je met arbeids­markt­communicatie ervoor zorgt dat mensen op het juiste moment bij jou voor de poort staan zodat je vervolgens kunt gaan werven. Op de zesde werkdag ontvang je van ons een evaluatieformulier omdat wij jouw mening belangrijk vinden en daarmee de 5-daagse kunnen blijven optimaliseren. Wij hopen dat je de tijd wilt nemen om dit formulier in te vullen.

Wat kan je deze 5 dagen verwachten?

Tijdens deze 5-daagse delen wij concrete arbeidsmarktcommunicatie tips & tricks. Dit doen we in allerlei vormen zoals checklists, ebooks, downloads, artikelen, video's en een webinar. Met deze informatie willen wij je helpen bij het opzetten van goede Arbeids­markt­communicatie voor jouw organisatie. Hieronder een kleine selectie wat je tijdens deze 5-daagse kan verwachten.

 • Checklist voorkomen van wervingsproblemen
 • 10 randvoorwaarden voor een succesvolle vacaturetekst
 • Het belang van referral recruitment
 • 6 tips om de kans op terugkeer van oud-medewerkers te vergroten
 • Waarom investeren in employer branding? (e-book)
 • Waaraan moet een sterk employer brand voldoen?
 • 35 tips om verloop tegen te gaan
 • Verbinden op gedeelde #2 in prioriteiten van wervingsprofessionals bij bureaus
 • Meest invloedrijke onderwerpen bij het bepalen van de strategie
 • Gratis webinar 'Optimaliseer je werving met arbeidsmarktcommunicatie'.
 • En nog veel meer handvatten, tips & tricks én valkuilen die makkelijk toe te passen en te vermijden zijn bij het bepalen van je Arbeids­markt­communicatie­strategie

Jouw arbeidsmarktcommunicatiekennis updaten?

Liever tijdens een training jouw arbeidsmarktcommunicatiekennis updaten? Kijk dan of een van de volgende trainingen aansluit op jouw leerwensen, organisatie of situatie?

Natuurlijk kan je bij vragen of indien je behoefte hebt aan een opleidingsadvies, contact met ons opnemen.

Photo by rawpixel.com from Pexels