De docenten van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie zijn dagelijks bezig met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Het zijn allemaal professionals die niet alleen doceren, maar nog dagelijks betrokken zijn bij de materie in de praktijk. Deze keer een interview met onze docent Heleen Stoevelaar.

Waar gaat de Masterclass Employee relationship management over?

Tijdens de masterclass Employee relationship management leert u optimaal te werven via relatiemanagement. Vaak denken we dat werving alleen gaat over de vacature die nu vacant is. Het gaat juist ook om uw huidige personeel, uw oud medewerkers, de kandidaten die u niet nu maar wellicht pas over een jaar kan inzetten en inderdaad, óók om de vacature die u nu heeft. Zij zijn allemaal ambassadeurs van uw organisatie! Hoe houdt u contact met deze verschillende doelgroepen? Welke middelen zet u wanneer in? Hoe zorgt u dat u authentiek blijft en nieuwswaarde creëert welke écht gelezen wordt door uw doelgroep? Tijdens deze masterclass gaan we niet alleen de doelgroepen onderzoeken welke relevant zijn voor uw organisatie, ook zetten we de verschillende in te zetten middelen op een rijtje.

[button link="https://www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/arbeidsmarktcommunicatie/employee-relationship-management-amc-2/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Masterclass Employee relationship management" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Masterclass Employee relationship management[/button]

Voor wie is deze masterclass onmisbaar?

Deze masterclass is onmisbaar voor iedereen die aan de slag gaat met het vraagstuk: werven voor de toekomst. Heeft u nu een wervingsbehoefte of pas over een jaar, zorg dat uw voorbereiding optimaal is. Deelnemers kunnen o.a. HR Managers, Recruiters, AMC specialisten of medewerkers van een HR Afdeling zijn.

Waarmee gaan de deelnemers naar huis?

Na afloop gaan de deelnemers naar huis met strategisch inzicht over employee relationship management en met praktische tips waar u de volgende dag mee kan starten. Niet alleen voor op dit moment openstaande vacatures maar ook met een strategisch plan voor de toekomst. Daarnaast vertel ik een aantal leuke 'boevenstreken' die u in kunt zetten.

Wie is Heleen Stoevelaar als zij niet doceert voor de Academie?

Heleen vertelt dat zij jaarlijks met veel plezier doceert bij een aantal open inschrijvingstrainingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie zoals de  masterclass Employee relationship management en de blended workshop Searchen & sourcen. Ook verzorgt zij regelmatig incompany trainingen zoals competentiegericht interviewen. Daarnaast is zij reeds 7 jaar werkzaam als zelfstandig Recruitment Consultant waarbij arbeidsmarktcommunicatie onmisbaar is. Zij voert hierbij opdrachten uit waarbij een grote wervingsbehoefte is en de doelgroep in kaart gebracht moet worden. Haar opdrachtgevers zitten in de retail, FMCG en business services. Verder is Heleen actief op Social Media, offline events, school en verzot op haar 2 prachtige dochters.