De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie werkt met topdocenten die dagelijks bezig zijn met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. In dit interview zetten we docent en IT-professional Rob van Elburg in de spotlight.

Wat maakt Recruitment van IT-professionals momenteel actueel?

De toekomst is IT! Wie kan zich nog een organisatie voorstellen zonder website, internet, mobiele app & social media? Deze IT wordt gemaakt door IT-ers, een doelgroep die steeds schaarser wordt. De druk om tot goede IT-ers te komen wordt voor elke recruiter steeds groter. IT is van strategisch belang voor elke organisatie. Goede IT-ers zijn noodzaak. Het is aan de recruiter om de IT vacatures, ondanks deze schaarste, zo goed mogelijk in te vullen.

[button link="https://www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/recruitment/recruitment-van-it-professionals/" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_self" title="Blended workshop Schrijven van vacatureteksten" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Expertclass Recruitment van IT-professionals[/button]

Waar gaat de expertclass Recruitment van IT-professionals over?

De expertclass Recruitment van IT-professionals gaat in op dit vraagstuk. In deze expertclass leert u IT veel beter begrijpen. U leert de IT begrippen kennen en kan deze toepassen in een organisatie. Ook leert u de IT-er beter kennen. Hoe ziet zijn arbeidsmarkt eruit? Welke keuzes kan deze maken? En hoe kunt u een nog betere gesprekspartner worden? Deze training levert u, behalve extra IT kennis, een schat aan hits & tips, do's en don't op, die morgen direct toe te passen zijn in uw werkzaamheden!

Voor wie is deze training onmisbaar?

Deze training is vooral gericht op Recruiters & HRM-ers die met IT-ers werken en IT en de specifieke doelgroep beter willen leren kennen, bijvoorbeeld om nog beter te werven in deze doelgroep.

Wie is Rob van Elburg?

Rob van Elburg is hierbij uw gids & trainer. LinkedIn noemt hem een top 10 power sourcer, in de IT encyclopedie staat hij omschreven als een must connect IT Recruiter. Event organisatie Bizzabo heeft hem geplaatst in de wereldwijde top 25 van most enganging HR speakers. Dit vanwege zijn kennis en ervaringen in het omgaan met IT talent.

Meer informatie of direct inschrijven?

Wilt u meer informatie over deze expertclass. Download dan de factsheet, tevens vindt u hierin praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.