In eerste instantie kan deze situatie als een last voelen voor jou als recruitment marketeer. Toch is dit een kans! We zijn van 30% remote werken naar 90% remote werken gegaan en dat vraagt om meer marketing vaardigheden. En niet zomaar marketing vaardigheden, maar recruitment marketing automation vaardigheden. Waarom niet de e-commerce principes toepassen op recruitment? Zo kun je processen korter maken, standaard mailtjes automatiseren, je doelgroep met naam in kaart brengen en heb je een real time dashboard met altijd up-to-date data van alle recruitment projecten van het team.

Meld je aan voor ons gratis webinar over recruitment marketing

Wij bieden op dinsdag 19 mei van 10.00 tot 11.00 uur een gratis recruitment marketing webinar. In deze webinar buigen onze docenten René Bolier en Caroline Pols zich over de vraag hoe je als recruitment marketeer zo goed mogelijk door en vooral: uit deze crisis komt. De onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:

  • hoe je je data nu zo slim mogelijk kan gebruiken;
  • welke data & trends zien we nu in de markt;
  • onderdelen van de candidate journey waar je juist nu in moet investeren;
  • en nog veel meer!

Lijkt dit jou dit interessant? Schrijf je dan in en leer meer over deze onderwerpen!

* Schrijf je ook in als je niet live aanwezig kunt zijn, dan sturen we je de replay toe.

Of sluit aan bij onze Tweedaagse Recruitment Marketing Automation

Op maandag en dinsdag 15 en 16 juni 2020 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de nieuwe tweedaagse opleiding Recruitment Marketing Automation. Wil jij alles weten over inbound en outbound arbeidsmarktcommunicatie? Of over recruitment marketing, data & analyse, sourcing en Candidate Relation Mananagement-software? Klik dan hier om je meteen in te schrijven, of hier voor meer informatie.