De participatiewet is een feit en de kaders en regels zijn bekend. Aan de uitwerking van de wetgeving en deze kaders wordt momenteel hard gewerkt en hierover wordt veel voorlichting gegeven. Maar een aantal belangrijke vragen blijven open staan. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft dit voorjaar een gratis webinar ingepland die antwoord geeft op vele vragen.

[button link="https://attendee.gotowebinar.com/register/2669842195556744961" color="custom" size="small" type="flat" shape="square" target="_blank" title="Gratis webinar: Succesvol invulling geven aan de participatiewet" gradient_colors="#002e62" gradient_hover_colors="|" accent_color="#ffffff" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" class="" id=""]Gratis webinar: Succesvol invulling geven aan de participatiewet[/button]

De Participatiewet: hoe geef ik daar succesvol invulling aan?

Tijdens dit webinar benoemt Geert-Jan Waasdorp verschillende onderwerpen en geeft hij een 'snapshot' van oplossingsmogelijkheden die er zijn voor organisaties die succesvol invulling willen geven aan de Participatiewet. Hierbij wordt geput uit de opzet en voorbeelden voor de expertclass 'Succesvol werven binnen de participatiewet' die op 9 april a.s. wordt verzorgd door  de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Interesse?

Schrijf u dan in voor het gratis webinar op maandag 9 maart a.s. Kunt u niet aanwezig zijn bij het live webinar? Schrijf u dan toch gewoon in en ontvang toegang tot de replay.