Wie vóór 1 september inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is kosteloos welkom op het seminar  Arbeidsmarkttrends 2013. De leergang is een unieke mogelijkheid om in 3 maanden alles te leren over personeelswerving, online recruitment, employer branding en employee relationship management.

Het beste voor uw organisatie

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start op woensdag 10 oktober a.s. Het is een combinatie van 4 specialistische masterclasses: Personeelswerving, Online werving, Employer branding en Arbeidsmarktcommunicatiestrategie. U ontdekt hoe u uw specifieke arbeidsmarktdoelgroepen bereikt en de beste kandidaten aantrekt en vasthoudt voor uw organisatie.

Individuele coaching en terugkomdag

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie staat uw eigen praktijk centraal en is er ruim gelegenheid kennis en ervaringen te delen met docenten en collega-deelnemers. Daarnaast  krijgt u een eén op één coachingsgesprek met een docent en tijdens de terugkommiddag kijkt u samen met docent en collega-deelnemers terug en vooruit. Hierdoor kunt u de opgedane kennis optimaal toepassen in de praktijk. Interesse? Lees hier meer over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. En u heeft nog een extra reden om in te schrijven. Wie nu inschrijft voor de Leergang, kan namelijk op 15 november a.s. gratis deelnemen aan het inspirerende seminar Arbeidsmarkttrends 2013.

Seminar Arbeidsmarkttrends 2013

De Nederlandse arbeidsmarkt is continu in beweging. Als werkgever moet u voortdurend uw strategie afstemmen op de wijzigende omstandigheden. In het seminar Arbeidsmarkttrends 2013 nemen Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga u mee naar wat ons het komende jaar te wachten staat. Aan de hand van feiten, cijfers, ontwikkelingen, trends en praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de arbeidsmarkt van morgen en blikken we alvast vooruit naar overmorgen. Het seminar biedt u concrete input voor uw arbeidsmarktstrategie en wervingsaanpak.

Dit inspirerende seminar kan kosteloos worden gevolgd door iedereen die vóór 1 september inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. U kunt natuurlijk ook los van de Leergang aan het seminar deelnemen. De deelnamekosten bedragen € 495,-. Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier op de website.