Op dinsdag 15 december vindt het online seminar Arbeidsmarkttrends 2021-2025 plaats. Het event waar je bij moet zijn! Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2021 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins? Dit jaar live online te volgen.

 

Vertaal actuele trends naar arbeidsmarktkansen in tijden van schaarste

Voor het achtste jaar op rij nemen Geert-Jan Waasdorp en Aad van der Werf geïnteresseerden binnen het arbeidsmarkt-, loopbaan-, recruitment- en HR-domein mee in de actuele en toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. In plaats van een grote zaal vol met deelnemers, zal het dit jaar geheel online plaatsvinden. Maar wel op een eigen, unieke manier.

 

Profielfoto - Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan Waasdorp

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group, het onderzoeks- en databureau gespecialiseerd in arbeids­markt­communicatie. Daarnaast is hij ook eigenaar van de Academie voor Arbeids­markt­communicatie en Werf&.

Met een nuchtere, onaf­hankelijke, praktische en feitelijke kijk op de arbeids­markt adviseert Geert-Jan werkgevers, variërend van doel­groep­gerichte werving, employability tot en met inter­nationale recruitment­vraagstukken. Altijd vanuit feiten, en geïnspireerd vanuit honderden succesvolle praktijk­voorbeelden. Hierdoor zijn werkgevers in staat om een wervings­aanpak te kiezen die het dichtste bij hen staat en tegelijker­tijd zorgt dat zij effectiever en efficiënter in staat zijn om hun Instroom, doorstroom en uitstroom te organiseren.

In 2006 richtte hij samen met Martijn Hemminga de Academie voor Arbeids­markt­communicatie op. Hij is uitgever van werf-en.nl en auteur van o.a. ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’, ‘Recruitment­kengetallen 2013’, ‘Zo vind u een baan’ en ‘Schaarste bestaat niet’. Tevens heeft hij verschillende online instrumenten bedacht, te weten www.arbeidsmarktkansen.nl en www.vacatureverbeteraar.nl. Kortom, Geert-Jan is een fervent blogger en ondernemer en leeft de arbeids­markt in al haar facetten.

Aad van der Werf

Aad van der Werf is een echte arbeidsmarktspecialist. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met verschillende arbeidsmarktvraagstukken. Zijn kennis en specialisme ligt vooral op de vertaling van arbeidsmarktontwikkelingen naar organisatorische gevolgen voor de organisatie.

Vanuit praktische en toepasbare modellen neemt hij deelnemers mee "in de toekomst van de arbeidsmarkt" tot en met het instroom-doorstroom-uitstroom vraagstuk.  Dit sluit aan op de manier van denken van vandaag maar vooral gebaseerd op het beeld van morgen.

Aad is verantwoordelijk voor de afdeling Marketing Intelligence bij Tempo-Team. Hij heeft meegewerkt aan verschillende onderzoeken en publicatie over de arbeidsmarkt en de gevolgen voor mens en organisatie. Hij is een veelgevraagd spreker voor seminars en trainer door zijn open blik over de arbeidsmarkt en praktische vertaling naar kansen en oplossingen.

Banner - Arbeidsmarkttrends

Meer leren over arbeidsmarkttrends 2021-2025?

Wil jij je verdiepen in de arbeidsmarkttrends van 2021-2025? Schrijf je dan in voor het online seminar Arbeidsmarkttrends 2021-2025. Op een (inter)actieve wijze stilstaan bij de arbeidsmarkt van nu, morgen en overmorgen. Tijdens het seminar is er veel ruimte voor interactie met andere deelnemers en de docenten.