Daarom de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie13 maart 2013 start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie met de 13e Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Een brede opleiding waar de hele breedte van het vakgebied wordt behandeld. Van personeelswerving tot social media recruitment. Van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Waarom zou deze opleiding niet mogen ontbreken op uw cv?

10 redenen om de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie te volgen

Hieronder leest u de 10 redenen waarom u de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie zou moeten volgen:

1. Meest uitgebreide opleiding

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest uitgebreide opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland.

2. Meest gevolgde opleiding

Sinds 2007 vindt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie 2 keer per jaar plaats en inmiddels hebben vele honderden professionals de opleiding met succes afgerond.

3. Altijd actueel

De dagelijkse actualiteit van de arbeidsmarkt, het vakgebied en de deelnemers vormt de leidraad voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

4. Theorie en praktijk

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie combineert de theorie met veel praktische informatie zodat deelnemers het geleerde snel kunnen toepassen.

5. Veel informatie

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie ontvangen de deelnemers een uitgebreide werkmap, hand-outs, boeken en digitaal naslagwerk.

6. Veel inspiratie

Aan de hand van nationale en internationale cases, campagnes, onderzoeken, ervaringen van deelnemers en docenten en filmpjes krijgen deelnemers veel inspiratie uit de praktijk.

7. Begeleiding en feedback

Naast 4 masterclasses bestaat de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie uit een terugkommiddag en een individueel coachingsgesprek met een docent zodat u optimaal begeleid wordt bij het in de praktijk brengen van het geleerde.

8. Leren van en netwerken met collega-deelnemers

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie leren de deelnemers elkaar goed kennen en leert men van elkaars kennis en ervaringen.

9. De beste docenten uit de praktijk

De docenten die de masterclasses verzorgen tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie zijn experts die dagelijks actief zijn in het vakgebied en hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

10. Goed gewaardeerd

Deelnemers waarderen de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie gemiddeld met een 8,1 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest.nl.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Wilt u de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie toevoegen aan uw CV? Wilt u alleen of samen met een collega de leergang volgen? Kijk dan voor meer informatie over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie, zoals het programma en reacties van deelnemers, op de trainingspagina.