Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie30 november - Van 26 tot en met 28 januari 2011 vindt voor de 3e maal de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie plaats. Tijdens deze 2,5 daagse bijeenkomst leert u alles over arbeidsmarktcommunicatie in deze tijd. In een informele sfeer en met een kleine groep deelnemers worden alle mogelijkheden op het gebied van personeelswerving doorgenomen: van (online) personeelswerving tot employer branding en employee relationship management. 

Vertaling van theorie naar praktijk

Tijdens de Wintercourse vertaalt u actief de theorie naar uw eigen organisatie en die van andere deelnemers tijdens een van de cases. Zo is er voldoende ruimte om uw eigen vraagstukken voor te leggen aan uw collegadeelnemers en de twee docenten.

Op de Veluwe

De Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie wordt georganiseerd in Regardz Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Ondanks dat het hotel aan de rand van de Veluwe grents, is deze zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Een wandeling over de Veluwe maakt onderdeel uit van het dagprogramma op donderdag.

Kijk voor uitgebreide informatie op de pagina's van de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie.