Black Friday 2023 banner Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

21% korting op alle trainingen
Profiteer van 23 tot en met 27 november 2023 van 21% korting op onze open inschrijving trainingen. De trainingen zijn altijd actueel, inspirerend en direct toepasbaar. 1.029 andere professionals beoordelen onze trainingen met een 8,2.

100% groei voor jouw carrière
Een opleiding of cursus van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie is een investering in je toekomst. Je krijgt de kennis en vaardigheden aangereikt van docenten met een track-record. Geef jij je carrière ook een boost?

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor een training naar keuze en vul bij de opmerkingen (op de tweede pagina) deze code in: 100%groei

Spelregels:

  • De korting geldt alleen van 23 tot en met 27 november
  • Je kunt de korting in geen geval reserveren
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties
  • De korting kunnen we niet met terugwerkende kracht verrekenen
  • De korting wordt verrekend op de factuur
  • Incompany trainingen, Slim en Efficiënt Solliciteren en de SEU-opleiding zijn uitgesloten

Ontvang 21% korting op al onze trainingen, keuze uit:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Van: € 3.559

Voor: € 2.811,61

De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Samen zorgen we ervoor dat jij arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten in jouw organisatie!

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie

Van: € 1.999

Voor: € 1.579,21

Je arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan tillen? Werk twee dagen intensief aan je arbeidsmarktcommunicatie tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Update je kennis én ga aan de slag met jouw eigen arbeidsmarktcommunicatie voor jouw eigen organisatie.

Masterclass Employer Branding

Masterclass Employer Branding

Van: € 795

Voor: € 628,05

Neem een voorsprong met een sterk werkgeversmerk. Om nieuw talent binnen te halen én om te verbinden met jouw huidig talent. Ontdek in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Van ontwikkelen tot uitbouwen. De korting is geldig op de masterclass van 15 april 2024.

Arbeidsmarktcommunicatie Leer-

& Intervisietraject

Arbeidsmarktcommunicatie Leer- & Intervisietraject

Van: € 2.850

Voor: € 2.251,50

In samenwerking met De Werkgeversarchitecten organiseren wij voor de meer ervaren arbeidsmarktcommunicatieprofessionals het Leer- & Intervisietraject. Doe verfrissende nieuwe inzichten op en krijg een goedgevulde rugzak om de juiste keuzes te maken, zodat zowel jouw werk als jijzelf steeds beter worden.

Leergang

Recruitment

Van: € 2.999

Voor: € 2.369,21

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.

Leergang Strategisch

Recruitment

Leergang strategisch recruitment

Van: € 3.399

Voor: € 2.685,21

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor het management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.

Tweedaagse Recruitment Marketing

& Automation

Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation

Van: € 1.999

Voor: € 1.579,21

Verleid latent zoekende kandidaten met Recruitment Marketing Automation. Ontdek het volledige proces, krijg grip op je funnel en bouw merkvoorkeur op.

Schrijven van vacature-

teksten

Schrijven van Vacatureteksten

Van: € 559

Voor: € 441,61

Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, pre selecteert en zet aan tot solliciteren. Via een e-learning gecombineerd met een workshop leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven.

Masterclass Recruitment

en AI

ChatGPT

Van: € 759

Voor: € 599,61

Leer dé geheimen om je wervingsproces te transformeren en te verrijken met de kracht van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT.

E-learning
Word een STER in STARR

Word een ster in starr

Van: € 199

Voor: € 157,21

Leer alles over de basisprincipes van het voeren van gestructureerde selectiegesprekken om zo een vakbekwame selecteur te zijn. Dit kan als recruiter, leidinggevende, HR-medewerker en voor iedereen die interesse heeft in het voeren van selectiegesprekken.

E-learning Introductie
Corporate Recruitment

Corporate Recruitment

Van: € 795

Voor: € 628,05

In deze e-learning leer je wat een goede corporate recruiter doet en hoe je er een wordt. In een totaalpakket van 11 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

E-learning

Vacatureteksten

Van: € 219

Voor: € 173,01

De E-learning Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten te beheersen. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen.

E-learning
Het Arbeidsmarktcommunicatieplan

E-learning AMC-plan

Van: € 669

Voor: € 528,51

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam plan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Tegel e-learning LP

Van: € 795

Voor: € 628,05

Grip op relevante arbeidsmarktinformatie is essentieel in een arbeidsmarkt waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Na het volgen van deze e-learning zul je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunnen begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Bureau Recruitment

arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Van: € 795

Voor: € 628,05

Leer het verschil tussen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Daarnaast leer je wat een goede bureau recruiter doet en hoe je er een wordt. In 15 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede bureau recruiter te zijn.