Black friday 2022 - social

We consumeren veel, ongeacht of we sommige spullen écht nodig hebben. Of het nu gaat om kleding, elektrische gadgets of eten en drinken. Vooral tijdens Black Friday wordt veel overgeconsumeerd. Gelukkig is niet alle overconsumptie overbodig, want consumptie van vaardigheden is altijd goed. Hoe meer kennis, des te meer kracht! Investeer daarom deze Black Friday in nieuwe vaardigheden en kennis die je op lange termijn meer opleveren dan de allernieuwste gadgets.

ConsuMINDER en leer MEER.

Overconsumptie aan kennis is onmogelijk! Daarom ontvang je van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november 25% korting op alle e-learnings. Deze e-learnings volg je wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Of dat nu nog dit jaar is bij de kerstboom of volgend jaar op het strand in Spanje; de keuze is aan jou!

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor een e-learning naar keuze en vul bij de opmerkingen (op de tweede pagina) deze code in: *consuminder

Ontvang 25% korting op al onze e-learnings, keuze uit:

E-learning
Word een STER in STARR

Word een ster in starr

Van: € 175,-

Voor: € 131,25

Leer alles over de basisprincipes van het voeren van gestructureerde selectiegesprekken om zo een vakbekwame selecteur te zijn. Dit kan als recruiter, leidinggevende, HR-medewerker en voor iedereen die interesse heeft in het voeren van selectiegesprekken.

E-learning Introductie
Corporate Recruitment

Corporate Recruitment

Van: € 795,-

Voor: € 596,25

In deze e-learning leer je wat een goede corporate recruiter doet en hoe je er een wordt. In een totaalpakket van 11 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede corporate recruiter te zijn.

E-learning

Vacatureteksten

Van: € 195,-

Voor: € 146,25

De E-learning Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten te beheersen. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen.

E-learning
Het Arbeidsmarktcommunicatieplan

E-learning AMC-plan

Van: € 595,-

Voor: € 446,25

Met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan weet je de juiste medewerkers voor je organisatie aan te trekken en te behouden. Tijdens deze e-learning leer jij een duurzaam plan te maken waar je het verschil mee maakt op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional

Tegel e-learning LP

Van: € 795,-

Voor: € 596,25

Grip op relevante arbeidsmarktinformatie is essentieel in een arbeidsmarkt waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Na het volgen van deze e-learning zul je kandidaten nog doelgerichter en concreter kunnen begeleiden en helpen bij het ontdekken van reële kansen op de arbeidsmarkt.

E-learning Introductie
Bureau Recruitment

bureau recruitment

Van: € 795,-

Voor: € 596,25

Leer het verschil tussen uitzenden, detacheren, werven en selecteren. Daarnaast leer je wat een goede bureau recruiter doet en hoe je er een wordt. In 15 modules maak je kennis met het recruitmentvak en krijg je van ons de basis om een goede bureau recruiter te zijn.