Twee maal per jaar organiseren wij de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. Dit voorjaar waren beiden volledig uitverkocht en een groot succes. De eerstvolgende bootcamp staat gepland op donderdag 7 en vrijdag 8 februari 2019. Het ziet er naar uit dat ook deze weer volledig uitverkocht zal zijn want inmiddels zijn er nog maar 6 plaatsen beschikbaar.

Enthousiaste reacties na afloop

Na afloop van de bootcamp ontvangen we altijd heel veel enthousiaste reacties die tevens op Springest geplaatst morgen worden. Dit waarderen wij natuurlijk enorm en is ook voor toekomstige deelnemers die graag evaluaties terug willen lezen enorm waardevol. Hieronder zijn een aantal van de reviews verzameld.

Nienke van Kortenhof, NCOI: "De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Het is fijn om nu concreet aan de slag te kunnen met een gedegen marketingplan. De trainers zijn enthousiaste vakidioten, wat het een feestje maakt om van hen te leren." 

"De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven."

Inge Dijkstra, PSR Group B.V.: "Je krijgt tijdens de bootcamp concrete handvatten om binnen jouw eigen organisatie met arbeidsmarktcommunicatie aan de slag te gaan. Je leert keuzes maken in het proces, in de opdrachten kun je direct je nieuwe strategie uitwerken. Het is met recht een bootcamp! 20 uur arbeidsmarktcommunicatie in 2 dagen maar dan ben je wel weer helemaal up-to-date. Als je denkt alles al te weten over arbeidsmarktcommunicatie dan heb je het mis. Zelfs met 7 jaar RC ervaring heb ik weer veel nieuwe inzichten opgedaan. Leuke groep, veel dynamiek, leren van elkaar. Mooie locatie, goed verzorgd en gepassioneerde docenten! Ik heb enorm veel zin om al het geleerde in de praktijk toe te passen, nu alleen nog tijd vrij maken :)"

"Als je denkt alles al te weten over arbeidsmarktcommunicatie dan heb je het mis."

Thara Bakker, Erasmus MC: "Het zijn twee intensieve dagen (niet voor niets een bootcamp), maar je gaat met enorm veel inspiratie naar huis. De twee trainers hebben allebei veel ervaring waar je heel veel van kunt leren en geven je voldoende ruimte om vragen te stellen en mee te denken." 

Hanneke van Vught, Woonwaard: "Ik heb echt 2 top dagen gehad. De 2 trainers (Marion en Marieke) zijn gepassioneerde vakvrouwen. Ik heb veel geleerd, ik ben geïnspireerd en ik heb nieuwe inzichten gekregen. Iedereen die meer wil leren over arbeidsmarktcommunicatie raad ik deze bootcamp aan!"

"Iedereen die meer wil leren over arbeidsmarktcommunicatie raad ik deze bootcamp aan!"

Joeri van Veen, Jeveka: "Tijdens de bootcamp wordt veel behandeld, dat goed bij elkaar aansluit. Er was een leuke mystery guest met een interessante case. De trainers zijn duidelijk deskundig en geven goede tips en antwoorden op vragen."

Valentijn Bolhuis, TKP Pensioen: "De trainers zijn ervaren rotten uit de praktijk. Dat levert veel voorbeelden en best practices op. Waardevol vond ik het om met ze - en met de andere deelnemers - te sparren. Handig vond ik de actielijst, zodat je de week erop direct aan de slag kunt gaan met concrete acties."

"De trainers zijn ervaren rotten uit de praktijk."

8,7 op Springest

De Bootcamp Arbeids­markt­communicatie scoort gemiddeld een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. Daar kan je nog veel meer enthousiaste evaluaties bekijken.

Foto impressie

Om een indruk te krijgen van deze tweedaagse bootcamp, hieronder een selectie foto's.

Samen met een collega

Veel deelnemers sluiten samen met een collega van HR, recruitment of communicatie aan zodat zij samen de arbeidsmarktcommunicatie van hun organisatie kunnen optimaliseren. De bootcamp leent zich hier bij uitstek voor en wij bieden dan tevens nog een interessant combinatietarief.

Ook aan de slag met jouw arbeids­markt­communicatie?

Donderdag 7 en vrijdag 8 februari vindt alweer de achtste BootcampArbeids­markt­communicatie plaats. Je gaat samen met de vakidioten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga twee dagen intensief aan de slag met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. De laatste 8 plekken zijn nog beschikbaar. Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in en maak gebruik van de vroegboekactie die loopt t/m 31 december 2018 >>

Vroegboekactie

Schrijf uiterlijk 31 december 2018 in voor de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie op 7 en 8 februari 2019 en ga gratis naar het Werf& Live event op 16 mei 2019.