Bedankt voor jouw interesse in het webinar ’10 concrete zaken voor je arbeidsmarktcommunicatie in 2021′.
Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Het vond plaats in het kader van onze nieuwe online training  het arbeidsmarktcommunicatieplan waarin je in 3 online sessies en 1x een 30 min online 1v1 sessie komt tot een vernieuwde aanpak. Je kunt het hieronder terugkijken.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

2021 staat voor de deur. Tijd om de stand van zaken op te maken. Tijdens het webinar ’10 concrete zaken voor je arbeidsmarktcommunicatie in 2021′ houdt Martijn Hemminga je de de spiegel voor. Kun jij ze alle 10 afvinken of moet je aan de slag middels 1 van onze trainingen? Aan de hand van tips en voorbeelden krijg je handvatten om de eerste stappen te zetten naar een volwaardige arbeidsmarktcommunicatie-aanpak. Onze docent Martijn Hemminga gaf al eerder webinars die je kunt terugvinden onder het kopje replays.

Doorleren na het webinar?

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie is in het bijzonder geschikt voor iedereen die verantwoordelijk en/of bezig is met arbeidsmarktcommunicatie binnen de organisatie. Voor mensen werkzaam binnen HR, Recruitment en Communicatie aan werkgeverszijde, maar ook voor (zelfstandige) adviseurs en professionals werkzaam aan bureauzijde. Wanneer je deelneemt als externe adviseur van werkgevers kun je de casuïstiek van jouw opdrachtgevers gebruiken tijdens de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie.

De breedte in of toch juist nog meer de diepte? Dan is de Masterclass Arbeidsmarktcommunicatie (eendaagse) of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie (5 dagen) wellicht meer geschikt.