In de huidige krappe arbeidsmarkt is het uitzetten van een vacature niet meer voldoende. Zelfs het benaderen en in beweging krijgen van kandidaten wordt lastiger. Gelukkig kan arbeidsmarktcommunicatie je hierbij helpen. Want met arbeidsmarktcommunicatie ben je niet alleen de vacature aan het verkopen, maar ben je ook bezig met het werkgeversmerk en met de juiste multimediale content voor jou interessante doelgroepen beetje bij beetje voor je te winnen.

Webinar Optimaliseer je werving met arbeidsmarktcommunicatie

Donderdag 7 maart om 10.00 uur verzorgt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie het webinar 'Optimaliseer je werving met arbeidsmarktcommunicatie'. Martijn geeft je tijdens dit webinar concrete tips hoe je jouw werving kan verrijken met arbeidsmarktcommunicatie. Aan de hand van tips en voorbeelden krijg je handvatten om de eerste stappen te zetten naar een volwaardige arbeidsmarktcommunicatie-aanpak. In dit webinar laat Martijn tevens zien hoe de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie en Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie je hierbij ook kan ondersteunen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Schrijf je hieronder gratis in voor deelname aan het webinar.

Waarom interessant voor jou?

Dit webinar is ideaal wanneer je meer wilt over het verrijken van jouw werving met arbeidsmarktcommunicatie of wanneer je benieuwd bent of de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie of Leergang Arbeidsmarktcommunicatie aansluit bij jouw leerwensen, organisatie of situatie. De docenten delen tijdens de leergang en bootcamp veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens het webinar geeft Martijn je alvast een voorproefje.

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

Donderdag 28 maart start alweer de 25e Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Tijdens deze leergang ontdek je hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke masterclass volg je een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in ».  Direct contact opnemen kan natuurlijk ook.

Bootcamp Arbeidsmarkcommunicatie

In het voorjaar van 2019 staat de succesvolle Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie gepland op donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2019. Deze twee dagen ga je intensief aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie en update je jouw kennis. Deze bootcamp scoort een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in ».  Direct contact opnemen kan natuurlijk ook.