Ook dit najaar hebben wij onze opleidingen gebundeld in een najaarsbrochure 2017. Deze brochure kunnen geïnteresseerden en natuurlijk onze klanten online downloaden. Tevens valt deze brochure op 4 juli bij 8600 mensen op de mat met PW De Gids.

Nieuw dit najaar

Een aantal van onze succesvolle trainingen ziet u dit najaar weer terug zoals o.a. de Leergangen Arbeidsmarktcommunicatie en Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, de seminars Employer Branding in 1 dag, Arbeidsmarktcommunicatie, Recruitment Marketing, Arbeidsmarkttrends 2018-2022 en nog veel meer. Natuurlijk allemaal helemaal up to date aan wat er op dat moment speelt in de arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentmarkt.

Verder bieden wij u dit najaar 3 nieuwe opleidingen aan, nl.:

  • Summercourse Toekomstgericht leidinggeven aan ontwikkeling - start 22 augustus 2017: Tijdens deze summercourse leren wij u hoe u gericht investeert in de ontwikkeling van uw medewerkers in lijn met uw organisatiedoelstellingen en relevante actuele arbeidsmarktontwikkelingen.
  • Sectorseminar Beter werven in de zorg op 7 november 2017: Tijdens dit seminar krijgt u concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn uw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden en een inspirerende gastspreker!
  • Seminar Werven van millennials op 8 november 2017: De vraag naar starters op de arbeidsmarkt is vele malen groter dan het aanbod. Daarbij zijn ook de spelregels om deze groep te werven en te behouden voor de organisatie veranderd. Het vraagt nieuwe werving- en selectiemethodes tot en met aanpassingen in het HR beleid.

Inclusief handige wervingscijfers & -trends

In onze najaarsbrochure vindt u tevens een aantal wervingscijfers- en trends op basis van het onderzoek Stand van Werven 2017. Dit voorjaar is door Intelligence Group, in opdracht van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, onderzoek gedaan naar de uitdagingen van wervingsprofessionals. In totaal hebben bijna 400 wervingsprofessionals inzage gegeven in hun uitdagingen, doelstellingen en wervingsstrategieën. Welke kanalen zetten ze in en welke middelen zorgen voor de beste Quality of hire? Dit en veel meer is terug te lezen in het whitepaper De Stand van Werven 2017. Het volledige rapport kunt u hier downloaden.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel onze najaarsbrochure 2017 met alle trainingen voor het najaar van 2017. Vragen, trainingsadvies nodig, interesse in een incompany training of anders? Neem dan contact met ons op (088 - 730 28 88). Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.