Dag 4 van de 23e leergang Arbeidsmarktcommunicatie, de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland, is intussen afgesloten. In maart komt iedereen bij elkaar voor de eindepresentaties. Donderdag 11 oktober 2018 start alweer de 24e editie van deze succesvolle leergang.

Nadruk meer op praktijk

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke opleidingsdag volg je een e-training waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

Eindpresentatie

Tot slot wordt de leergang succesvol afgesloten met een eindopdracht. Dit kan een individuele of een groepsopdracht zijn al naar gelang de eigen leerdoelen die vooraf zijn opgesteld. Deze opzet maakt het mogelijk dat niet alleen de theorie wordt beheerst door oefening, maar dat aan het einde van de opleiding de theorie ook vertaald is naar concrete oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld werving, employer branding, candidate experience, strategie of het opzetten een talentpool.

Ervaringen

Dit voorjaar hebben de deelnemers aan de leergang van het najaar 2017 hun eindpresentatie gepresenteerd. Dit was natuurlijk een feestelijk gebeuren met als afsluiting ontvangst van de welverdiende certificaten en een gezamenlijk diner om nog even na te praten. Lees hieronder enkele ervaringen van deze deelnemers. Allemaal enorm bedankt voor het delen van jullie ervaringen en voor jullie enthousiasme tijdens de opleiding.

Kim Hermans, Isatis Group: "Tijdens de leergang Arbeidsmarktcommunicatie heb ik veel handvatten gekregen die in de praktijk toepasbaar zijn. Met een aantal quickwins kun je zo aan de slag, terwijl ook de langere termijn behandeld wordt." 

Peter de Jonge, Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen: "Inspirerende opleiding om te zien hoe alle activiteiten in verband staan danwel moeten staan. Hoop geleerd. Ook de interactie met andere professionals is zeer waardevol. Docenten zijn top - kennis van zaken en benaderbaar."

Jos Kok, Rijksdienst voor Onderenemend Nedeland: "Prima leergang waar de breedte van Arbeidsmarktcommunicatie wordt belicht vanuit kennis, ervaring en emotie. Mooi! Top vond ik de balans tussen theorie en praktijk en de mogelijkheid je eigen praktijk bespreekbaar te maken. Ik heb veel geleerd op een plezierige wijze."

Hilde ten Wolde, Technisch Handelsbureau Rensa: "Prettige manier van leren. Eerst online de theorie en vervolgens het samenzijn waarbij er extra uitleg gegeven wordt en er voldoende ruimte is voor vragen en praktijkvoorbeelden."

Wil je alle gedeelde ervaringen met betrekking tot deze leergang teruglezen, kijk dan op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest. De leergang scoort gemiddeld een 8,3 gebaseerd op 42 ervaringen.

Vroegboekactie

Schrijf uiterlijk 15 augustus 2018 in en ontvang een vrijkaart voor het Werf& Selectiecongres op 16 oktober 2018.

Lees meer, download de factsheet of schrijf direct in >>

Promotievideo

Of bekijk eerst de promotievideo