Donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2018 organiseert de Academie voor de zesde keer de Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie. De docenten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga gaan deze twee dagen met een kleine groep (max. 18) deelnemers in een informele sfeer actief aan de slag met uw eigen arbeidsmarktcommunicatie. U werkt aan uw eigen arbeidsmarktcommunicatie tijdens korte theorieblokken die worden afgewisseld met cases en werksessies. Het hele vakgebied komt aan bod met onderwerpen als werving, online recruitment, social media recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Na afloop van de tweedaagse bootcamp heeft u niet alleen uw kennis op peil gebracht, maar gaat u naar huis met concrete onderdelen van uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie en -operatie.

Samen met een collega

De bootcamp is ideaal om samen met uw collega van Recruitment, HR of communicatie te volgen. U kunt dan samen uw arbeidsmarktcommunicatie optimaliseren. Bij inschrijving met een collega kunt u gebruik maken van een combitarief. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-amcb.

Onze deelnemers waarderen de bootcamp met een 8,7 gemiddeld

De Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie scoort een 8,7 op de onafhankelijke website Springest. Hieronder enkele reacties van deelnemers:

Carolien Steens, Radboud Universiteit: "Goede opzet! Met een lekker tempo door alle theorie heen en vervolgens toepassing naar de praktijk. De uitwerking naar de praktijk is niet uitgebreid, maar vind ik ook niet nodig. Dat moet je toch weer zelf op het werk doen. De bootcamp inspireert en zet aan tot actie, doel bereikt dus.. 

Diana van Gent, Koninklijke A-ware Food Group BV: "Inspirerende training waar alle aspecten van arbeidsmarktcommunicatie behandeld wordt. Veel praktische tips gekregen!" 

Robert de Ruijter, Zorggroep Alliade: "Leuke sfeer, vakinhoudelijk ijzersterke docenten en de gegeven stof wordt meteen gelinkt naar de praktijk. Super!"

Lees alle ervaringen op  Springest.

Laatste plekken

Het is duidelijk dat veel mensen last hebben van de krappe arbeidsmarkt en daar door middel van een opleiding mee aan de slag willen. De bootcamp in februari zit dan ook bijna vol. Bekijk hieronder de video met docent Martijn Hemminga en schrijf snel in bij interesse. Want vol is ook echt vol.

Lees meer >>