De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft een gratis webinar verzorgd waarin expert Martijn Hemminga jou vertelt hoe arbeidsmarktcommunicatie jou kan laten helpen tijdens deze coronacrisis.

Hij laat je zien aan welke knoppen je kunt draaien als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie voor jouw organisatie. Met arbeidsmarktcommunicatie heb je namelijk de mogelijkheid om impact te hebben op korte, middellange en lange termijn. Hoe kun je arbeidsmarktcommunicatie inzetten als je nu minder vacatures hebt? En hoe kan arbeidsmarktcommunicatie je helpen als je nu juist veel vacatures hebt.

Krijg veel concrete tips & tricks over arbeidsmarktcommunicatie en meld je snel aan:

    Dit gratis webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Je ontvangt via de mail een link die toegang geeft tot dit webinar.
    Ik kan me op ieder moment weer afmelden. Mijn gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wil jij meer weten over arbeidsmarktcommunicatie?

Op 23 november vind de 1 daagse masterclass arbeidsmarktcommunicatie plaats.
Lees hier meer over deze bootcamp en/of schrijf in >>

Intensiever aan de slag? 1 en 2 februari verzorgen wij de Bootcamp arbeidsmarktcommunicatie. Je gaat 2 dagen intensief aan de slag met de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie en update jouw arbeidsmarktcommunicatiekennis.
Lees hier meer over deze bootcamp en/of schrijf in >>

Jij wilt investeren in jezelf en serieus stappen maken?
Onder begeleiding eindigen met een een concreet eindproduct voor jouw organisatie zoals een arbeidsmarktcommunicatieplan, referralstrategie of werkgeverspositionering?
Dan volg jij op 30 maart 2021 de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. In 5 e-trainingen, 4 opleidingsdagen en een presentatiedag ga jij de diepte in van arbeidsmarktcommunicatie en sluit je de leergang af met een concreet eindproduct voor jouw organisatie.
Lees hier meer over deze leergang en/of schrijf in >>