Searching en sourcing is belangrijk voor een organisatie omdat hiermee niet alleen de actief werkzoekende maar ook de latent werkzoekende bereikt kan worden. Alleen zoeken op LinkedIn en of een jobboard is vaak niet voldoende. Sandor Lokenberg, docent van de Bootcamp Sourcing & search geeft u drie tips voor het succesvol searchen van kandidaten.

Tips

  1. Zorg dat u een goede intake doet
  2. Verdiep u in de doelgroep
  3. U bent niet aan het werk voor vacatures maar voor mensen

Video

In onderstaande video licht Sandor deze tips verder toe.

 

Video's op deze website worden gespeeld vanaf het streaming video platform YouTube.

View details

Zelf aan de slag met searchen en sourcen?

Tijdens de Bootcamp Sourcing & Search op 8 en 9 november gaan Sandor Lokenberg en Laura Hoogendoorn twee dagen actief aan de slag met de deelnemers. U leert de geheimen van sourcing en gaat veel meer talent vinden en verleiden met een effectieve en kandidaatgerichte aanpak. Meer weten over de bootcamp? Lees meer, download vrijblijvend de factsheet met alle informatie van de website en/of meldt u direct aan. Schrijf uiterlijk 15 september in en ga gratis naar het Werf& Selectie jaarcongres.

Of neem deel aan de derde succesvolle Leergang Recruitment met start op maandag 28 mei. In deze 2 maal tweedaagse leergang leert u wat recruitment is en hoe u succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. De tweede dag staat geheel in het teken van searchen en sourcen met Sandor Lokenberg als docent. Bij inschrijving uiterlijk 12 mei ontvangt u een vrijkaart voor Werf& Live op 17 mei. Lees hier meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >>