Naar de homepage
Trainingen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment
 

Interim- en Projectmanagement

Sinds haar oprichting in 2006 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie een groot netwerk opgebouwd van arbeidsmarktcommunicatieprofessionals. Specialisten die op project- en interimbasis helpen bij het oplossen van kennis- en/of capaciteitsproblemen. Binnen ons netwerk van arbeidsmarktcommunicatiespecialisten zoeken wij graag de passende persoon voor uw arbeidsmarktcommunicatievraagstuk.

Interimmanagement

Heeft u voor een bepaalde periode versterking nodig voor het oplossen van kennis- en/of capaciteitsproblemen? De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft een netwerk van specialisten die thuis zijn in elk aspect van het arbeidsmarktcommunicatievak. Ervaren professionals die snel effectief ingezet kunnen worden in uw organisatie.

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een arbeidsmarktcommunicatieprofessional voor een afgebakend project, ook dan heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie het netwerk. Zo weet u van tevoren exact wat u krijgt en wat uw investering is. De specialisten zorgen ervoor dat uw project van A tot Z wordt verzorgd. De grootte van ons netwerk maakt het mogelijk zowel een team van specialisten als een individuele arbeidsmarktprofessional in te schakelen. Zo heeft u op ieder (deel)project de juiste persoon.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

 
 
 
DIRECT INSCHRIJVEN
VRIJBLIJVEND RESERVEREN
VRIJBLIJVEND STUDIEADVIES
DOWNLOAD DE BROCHURE
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
  • Nieuws

  • Volg ons

    Volg ons via sociale media: Volg ons op Facebook Volg ons op twitter Volg ons op LinkedIn Volg ons via RSS Volg ons op Youtube
  • Bel mij

    Heeft u een vraag of wilt u studie-advies? Laat uw gegevens achter en wij bellen u op.